Veelgestelde vragen door modellen - Modellenbureau voor alle meiden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Veelgestelde vragen door modellen

Wat zijn de verdiensten als model?
De verdiensten als model varieren enorm. Als je nog geen ervaring hebt dan zal je in het begin genoegen moeten nemen met een lage vergoeding. Hiermee bouw je je ervaring en portfolio op. Naarmate je meer ervaring hebt worden de verdiensten ook hoger. En uiteraard verschilt het ook nog per soort opdracht wat je kunt verdienen.

Wat moet ik meenemen naar de auditie?
Voor de auditie moet je verschillende kleren meenemen, een broek, kort rokje, topje, bikini, lingerie setje.

Waarom moet je eerst auditie doen?
De auditie doen we om er zeker van te zijn dat je geschikt bent als model en dit ook echt aandurft. We hebben vroeger te vaak aanmeldingen gehad en zonder auditie iemand naar een opdrachtgever gestuurd en toen bleek dat diegene het eigenlijk toch geschikt was of niet durfde. Dat willen we voorkomen met de auditie. Daarnaast kunnen we met behulp van het materiaal dat we met de auditie maken jou als model goed presenteren bij onze opdrachtgevers. En zeker als je nog geen ervaring hebt is het goed om de auditie te doen. Je leert dan om een korte opdracht voor de camera te doen.

Worden mijn foto's en filmpjes van de auditie op internet gezet?
Nee, deze foto's en film gebruiken we alleen om jou als model te introduceren bij opdrachtgevers. Je krijgt een contractje waarin dit bevestigd wordt en dat wij zonder jou toestemming het materiaal niet kunnen publiceren.

Krijg ik geld voor de auditie?
Voor de auditie krijg je geen geld. Behalve soms voor specials en soms geven we een vergoeding voor de reiskosten. Daarna gaan we natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag om een opdracht voor je te vinden, waarmee je wel geld verdient.


Ik heb interesse in erotische opdrachten
Dan kan je terecht bij ons zusterbedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in erotische foto en filmopdrachten. Je kunt er goed mee verdienen, maar het is wel iets wat je zelf moet willen doen.
Klik op de link om meer te lezen over de erotische opdrachten: http://www.porno-erotisch-modellenbureau.nl of op http://www.erotiek-modellenbureau.nl


Als je pagina's wilt vergelijken kijk dan eens op https://modellenbureau.startpagina.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu