Procedure bij ABC Modellenbureau - Modellenbureau voor alle meiden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Procedure bij ABC Modellenbureau

Op deze pagina wordt in het kort de procedure beschreven hoe wij werken vanaf inschrijving als model tot aan de je eerste opdracht:

1. Je bent geinteresseerd om model te worden en je schrijft je geheel vrijblijvend in op deze site. Vergeet niet een paar foto's van jezelf mee te sturen (belangrijkste is dat je verschillende soorten foto's stuurt).
   We gebruiken jouw foto's trouwens nooit voor externe doeleinden.
2. Je krijgt een bevestiging per e-mail van je inschrijving, je gegevens worden vervolgens verwerkt in onze administratie.
3. Binnen 2 dagen na ontvangst van je inschrijving hoor je of we je uitnodigen voor de auditie.
4. We nemen contact met je op voor het maken van een afspraak voor de intake fotosessie en de auditie
5. Na de intake krijg je binnen een aantal weken de foto's electronisch met je portfolio (hier zijn geen kosten aan verbonden)
6. Je bent nu volledig ingeschreven en wij gaan actief voor je zoeken naar opdrachten
7. Wanneer we een opdracht hebben waarvan wij denken dat jij daar geschikt voor bent, krijg je een email met de gegevens van de opdracht en wat de verdiensten zijn. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je de opdracht wel of niet aanneemt. Voor iedere opdracht zal een apart contractje opgesteld worden waarbij de rechten van jou als model en de rechten van de opdrachtgever geregeld zijn.

Het basisprincipe is dat jij als model nooit iets aan ons betaalt. Wij verdienen aan onze opdrachtgevers door middel van een opslagpercentage op het modellentarief. Als model hoe je dus NOOIT iets aan ons te betalen. De reden dat we dit zo doen is dat wij zelf onze modellen selecteren. De selectie gaat vaak via internet om de kosten laag te houden. We hebben zelf ook geen eigen fotostudio. Daarom kunnen we de intake fotosessie ook gratis doen. Vervolgens verdienen wij geld als wij als we je als model kunnen inzetten bij 1 van onze opdrachtgevers.
Dus echt No Cure No Pay!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu